انواع سایت
سایت ها از مناظر مختلف تقسیم بندی های متفاوتی دارند. برای مثال نوع طراحی که بسته به نیاز افراد یا شرکتها و سازمانها متفاوت است.
قبل از اینکه وارد موضوع اصلی مقاله شویم. لازم است دونوع سایت را از نظر ساختاری باهم بررسی کنیم .
-
سایتهای استاتیک یا ایستا
این سایتها تنها یک بار طراحی شده و عموما بندرت نیاز به تغییر در آنها حس می شود. مثال اینگونه سایتها را میتوان نظیر سایتهای معرفی یک سازمان نام برد.
-
سایتهای داینامیک یا پویا
سایتهایی هستند که بنا به سیاستهای صاحب سایت همواره قابل تغییر در تمامی قسمتها می باشند. مثلا میتوان پست جدید بصورت نامحدود اسلایدهای زیبا، محصولات تصاویر و یا هر نوع محتوای دیگر اضافه کرد.
کاربرد این وبسایتها عموما برای فروشگاههای اینترنتی، سایتهای خبری و تمام سایتهایی که نیاز به بروزرسانی محتوایی دارند، می باشد.
انواع مختلف سایت از نظر نوع طراحی
-
سایت های طراحی شده با کد نویسی (طراحی اختصاصی)
در این نوع طراحی سایت کاملا بصورت اختصاصی کد نویسی میشود و برای اجرای آن به حداقل دو متخصص فرانت اند و بک اند و یا یک برنامه نویس حرفه ای فول استک نیاز داریم.
-
برنامه نویسهای فرانت اند یا سمت کاربر:
این برنامه نویسان وظیفه طراحی کد نویسی ظاهر سایت با استفاده از زبان های html.css.javascript.bootstrape و سایر ابزار های وابسته به این زبانها را دارند. بطور ساده وظیفه نمایش اطلاعات بصورت زیبا و گرافیکی را به سمت کاربران دارند.
-
برنامه نویسهای بک اند:
فایلهای مربوط به ظاهر سایت نیاز به استقرار در یک سرور دارند تا اطلاعات را بصورت کد گذاری شده از پایگاه داده به کاربران منتقل کنند. برای ایجاد ارتباط میان صفحات وب طراحی سمت کاربر و سرور نیاز به زبان سمت سرور می باشد. که عموما از زبانهای php و phyton و سایر زبانها بسته به نیاز مشتری استفاده می شود.
-
برنامه نویس فول استک
فردی که تخصص برنامه نویسی در هردو سمت سایت و پایگاه داده و سرور را داشته باشد، یک برنامه نویس فول استک است که تمامی تخصص لازم برای اجرای سایت بصورت کدنویسی را داراست.
-
سایتهای طراحی شده با سیستم مدیریت محتوا CMS
با پیدایش سیستم های مدیریت محتوا نظیر وردپرس،جوملا و یا دروپال و … عملا تا حدود بسیار زیادی برای طراحی سایت برنامه نویسی سمت سرور به خود سیستم محول شد، البته که در هنگام راه اندازی اولیه پایگاه داده نیاز است تا یک طراح سایت دانش اندکی از بک اند و مخصوصا php داشته باشد.
در این سیستم ها استفاده از ابزارهای گرافیکی مانند فتوشاپ جای خود را به صفحه سازهای درون یک cms داده و عملا کار طراحی را بسیار ساده می کنند.
ابزار فیگما و یا adobe xd :
این ابزار برای نمایش طراحی اولیه کار به کاربر بوده و تحت وب می باشد. و از قابلیتهای آن می توان به طراحی وایرفریم و رنگ دهی به استایل اولیه کار اشاره کرد ، درحالی که adobe xd نسخه نصبی دارد که عموما روی سیستم عاملهای ویندوز و مک استفاده می شود.
خود سیستم مدیریت محتوای سایت:
این سیستم ها مجموعه متنوعی از ابزار ها را برای ساختن یک سایت با کیفیت در خود دارد که ما میتوانیم از مخازن cms اقدام به نصب افزونه های مورد نیاز خود برای ارتقای ابزار سایتمان کنیم.
سیستم های مدیریت محتوا عموما برای استفاده از وبسایتهای داینامیک که هر زمان نیاز به تغییر در محتوا و یا ظاهرش است مورد استفاده قرار می گیرد. از جمله معروفترین این سیستمها wordpress (وردپرس) ،جوملا و دروپال می باشند. که سایتهای بزرگی در سرتاسر دنیا از این سیستمها استفاده می کنند.
برای اطلاعات بیشتر در مورد نحوه سفارش طراحی سایت و همچنین سفارش با ما تماس بگیرید.